Leven met kanker LIVE

Wanneer
Datum: 04 feb 2022
Tijd: 19:00 - 20:00
Aanmelden voor: 04 feb 2022 19:00

Waar
Livestream via de websites van
ED.nl en CatharinaZiekenhuis.nl
en de Facebookpagina's van CatharinaZiekenhuis en InloophuisDeEik

Oncologen van het Catharina Ziekenhuis, Anna Ziekenhuis en gasten en vrijwilligers van De Eik komen aan het woord tijdens het 'Leven met kanker LIVE’ op vrijdag 4 februari om 19.00 uur.
Zij vertellen welke impact kanker heeft op je leven: wat betekent het voor je partner en hoe ga je ermee om wanneer je weet dat je niet meer beter wordt.

Je kunt live meekijken via www.ed.nl, of via www.catharinaziekenhuis.nl of via de live stream op de facebookpagina van De Eik (InloophuisDeEik) en van het Catharina Ziekenhuis (CatharinaZiekenhuis).

Gasten en vrijwilligers van De Eik vertellen ook hun verhaal!:

Jaap Luikenaar vertelt over zijn ervaringen met kanker als naaste. Zijn vrouw werd ervoor behandeld; hij schreef er een boek over. Hoe kan je een goede steun zijn voor je partner? En hoe gaat dat in de spreekkamer met familie en naasten? Oncoloog Linda van de Winkel van het Anna Ziekenhuis geeft je een inkijkje.
Activiteitenbegeleider Gerrie Brock bij Inloophuis De Eik begeleidt de lotgenotengroep van mensen met kanker die niet meer beter worden. Waar hebben zij het over en voor wie zijn die bijeenkomsten?
Renate Spijkerman, gast bij De Eik, komt aan het woord. Zij heeft eierstokkanker en is palliatief. Hoe staat zij in het leven en hoe gaat zij om met de wetenschap dat ze niet meer beter wordt?

Persberichten:
Eindhovens Dagblad: Leven met kanker Live op deze site tijdens wereldkankerdag
Catharina Ziekenhuis: Leven met kanker LIVE op ED.nl tijdens Wereldkankerdag

Leven met kanker LIVE

Informatie
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.