Leef Fit, webinar

Wanneer
Datum: 04 feb 2022
Tijd: 16:00 - 17:00
Aanmelden voor: 04 feb 2022 15:15

Waar
Zoom Online Eik
Zoom Center
Eindhoven

Wij vieren Wereldkankerdag met de lancering van het nieuwe programma ‘Leef Fit’, waarin mensen die kanker hebben of hebben gehad, werken aan een nieuwe leefstijl.
Kanker betekent vaak een aanslag op je uithoudingsvermogen, breekt je spiermassa af en zorgt ervoor dat je je vermoeid voelt. Je hebt de neiging om te gaan liggen, te slapen en vooral veel te rusten. En dat is nou net wat je niet moet doen.
Met dit programma kun je samen met lotgenoten werken aan je leefstijl zodat je weer vol vertrouwen en fit in het leven staat.

Tijdens het webinar geven we een toelichting op het Leef Fit programma (*),
Fitnesscoach Bart van Fitnessclub Happy Bodies, wandelcoaches Lodewijk en Marijke, yogadocenten Marjon en Anke, vertellen over het Leef Fit programma, geïnspireerd op Fit4Life van huisarts Stefan van Rooijen.
🎬: Leef Fit de Eik een promotiefilmpje van Edith van Zalinge.

(*): Kun je niet deelnemen aan het webinar, maar heb je wel interesse om mee te doen aan het Leef Fit programma, vul dan het contactformulier in. We kunnen je dan binnenkort de nodige informatie toesturen over het programma.

Interesse om het webinar bij te wonen?
Na aanmelding ontvang je uiterlijk de dag voor het webinar per mail de uitnodiging voor deelname met de Zoomlink.
Meld je je pas kort tevoren aan en heb je je e-mailadres correct ingevuld, zullen wij ons uiterste best doen te zorgen dat je ook de link voor deelname ontvangt.

Leef Fit, webinar

Informatie
Er is plaats voor maximaal 100 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.