'Kanker heb je samen in je gezin', voor professionals

Wanneer
Datum: 04 feb 2021
Tijd: 10:00 - 11:00
Aanmelden voor: 04 feb 2021 09:00

Waar
Zoom Online Eik
Zoom Center
Eindhoven

De missie van wereldkankerdag.nl
Aandacht voor de impact van kanker

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te onderstrepen.

Vorig jaar stonden de deuren van Inloophuis de Eik wijd open voor iedereen die aandacht had voor leven met kanker. Dit jaar organiseert De Eik een aantal webinars of online sessies, waarbij professionals en geïnteresseerden elkaar online ontmoeten.

Webinar 'Kanker heb je samen in je gezin',
voor professionals.
Begeleiders zijn Laura van Nispen en Brigitte Bruin, coaches van Kasam.


Kasam is er voor kinderen en ouders die te maken hebben met kanker in het gezin. Kanker zet je leven op zijn kop. Als een ouder of opvoeder kanker krijgt, is dat ingrijpend. Het ziek-zijn en de emoties die erbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en schoppen het normale leven in de war. Hoe vinden zij als gezin samen de weg?
Laura en Brigitte nemen jullie, professionals, mee in professionele ondersteuning om kinderen en gezinnen te helpen hoe te leven met kanker. Daarnaast biedt Kasam, in samenwerking met De Eik, een lotgenotenprogramma voor ouders en kinderen.
In onze Webinar ontvang je informatie over begeleiding van gezinnen met kanker en het programma bij De Eik.
Kijk voor uitgebreide informatie op www.kasam.eu.

Interesse?
Na aanmelding ontvang je de dag voor dit webinar een mailtje met de laatste aanwijzingen hoe je op de dag zelf kunt gaan deelnemen.
Meld je je pas kort tevoren aan en heb je je e-mailadres correct ingevuld, zullen wij ons uiterste best doen te zorgen dat je ook de link voor deelname ontvangt.

'Kanker heb je samen in je gezin', voor professionals

Informatie
Er is plaats voor maximaal 50 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.