Gezin en kanker, webinar voor professionals

Let op, aanvullende informatie voor 09 feb 2022 15:30

Dit webinar gaat vandaag niet door en degenen die al aangemeld waren krijgen persoonlijk bericht daarover.
Had je je nog niet opgegeven voor het webinar en wil je meer weten over het programma van "De Eik - Kasam Gezin en kanker"? Geef dat dan door via het contactformulier zodat we binnenkort contact met je kunnen opnemen daarover.

Wanneer
Datum: 09 feb 2022
Tijd: 15:30 - 16:30
Aanmelden voor: 08 feb 2022 10:00

Waar
Zoom Online Eik
Zoom Center
Eindhoven

De missie van wereldkankerdag.nl
Aandacht voor de impact van kanker, voor leven met kanker.

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te onderstrepen.

Dit jaar organiseert De Eik een aantal webinars of online sessies, waarbij professionals en geïnteresseerden elkaar online ontmoeten.

Kanker en gezin, webinar voor professionals.
Begeleiders zijn Laura van Nispen en Brigitte Bruin, coaches van Kasam.


Kasam is er voor kinderen en ouders die te maken hebben met kanker in het gezin. Kanker zet je leven op zijn kop. Als een ouder of opvoeder kanker krijgt, is dat ingrijpend. Het ziek-zijn en de emoties die erbij horen, hebben effect op alle gezinsleden en schoppen het normale leven in de war. Hoe vinden zij als gezin samen de weg?
Laura en Brigitte nemen jullie, professionals, mee in professionele ondersteuning om kinderen en gezinnen te helpen hoe te leven met kanker. Daarnaast biedt Kasam, in samenwerking met De Eik, een lotgenotenprogramma voor ouders en kinderen.
In onze Webinar ontvang je informatie over begeleiding van gezinnen met kanker en het programma bij De Eik (Programma Eik - Kasam 9 bijeenkomsten).
Kijk voor uitgebreide informatie op www.kasam.eu.

Interesse om het webinar bij te wonen?
Na aanmelding ontvang je uiterlijk de dag voor het webinar per mail de uitnodiging voor deelname met de Zoomlink.
Meld je je pas kort tevoren aan en heb je je e-mailadres correct ingevuld, zullen wij ons uiterste best doen te zorgen dat je ook de link voor deelname ontvangt.

Gezin en kanker, webinar voor professionals

Informatie
Er is plaats voor maximaal 50 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.