'Fit4Life na diagnose kanker'

Wanneer
Datum: 04 feb 2021
Tijd: 13:00 - 14:00
Aanmelden voor: 04 feb 2021 12:00

Waar
Zoom Online Eik
Zoom Center
Eindhoven

De missie van wereldkankerdag.nl
Aandacht voor de impact van kanker

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te onderstrepen.

Vorig jaar stonden de deuren van Inloophuis de Eik wijd open voor iedereen die aandacht had voor leven met kanker. Dit jaar organiseert De Eik een aantal webinars of online sessies, waarbij professionals en geïnteresseerden elkaar online ontmoeten.

Webinar 'Fit4Life na diagnose kanker'
                         dr. Stefan van Rooijen

Dr. Stefan van Rooijen lanceert zijn boek Fit4Life, het doktersrecept, fit in 4 weken. Dit boek is gebaseerd op zijn wereldwijd bewezen Fit4Surgery* programma. Hierin beschrijft hij hoe je in 4 weken fit kunt worden en daarna kunt blijven, Fit4Life! Een gezonde leefstijl is namelijk alles bij elkaar: gezond eten en drinken, optimaal bewegen, goed slapen, je financiën op orde hebben, maar ook je mentale welzijn. Wat voor cijfer geef jij jouw leefstijl? Stefan heeft zijn kennis over gezondheid toegankelijk gemaakt voor mensen met kanker. Zijn kennis gaat hij met je delen in deze Webinar. Doe je mee?

*In 2018 promoveerde Stefan op de ontwikkeling van Fit4surgery (fit4surgery.nl). Samen met 10 disciplines werd wereldwijd een gezondheidsprogramma opgesteld waarmee patiënten in slechts 4 weken tijd topfit konden worden ter voorbereiding op een operatie. Bij 20 tot 30% van de patiënten werd gewonnen in spierkracht en conditie. Na de operatie herstelde 86% binnen 4 weken, ten opzichte van niet getrainde 40%. Voor meer informatie fit4life.club.

Interesse?
Na aanmelding ontvang je de dag voor dit webinar een mailtje met de laatste aanwijzingen hoe je op de dag zelf kunt gaan deelnemen.
Meld je je pas kort tevoren aan en heb je je e-mailadres correct ingevuld, zullen wij ons uiterste best doen te zorgen dat je ook de link voor deelname ontvangt.

'Fit4Life na diagnose kanker'

Informatie
Er is plaats voor maximaal 50 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.