Look Good Feel Better

Wanneer
Datum: 19 sep 2022
Tijd: 10:00 - 12:00
Aanmelden voor: 16 sep 2022 08:00

Waar
De Eik, centrum voor leven met en na kanker
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Parkeergarage (gratis) in de Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen.

Doe mee met de workshop uiterlijke verzorging voor mensen met kanker, vandaag bij de Eik. De workshops van Look Good Feel Better zijn bestemd voor iedereen met kanker die momenteel chemotherapie, bestraling of andere vormen van behandeling ondergaat, (waarvan de laatste behandeling niet langer dan 6 maanden geleden is.)
Deze wordt gratis aangeboden door Stichting Look Good Feel Better.

Onder begeleiding van een professionals krijg je, samen met medepatiënten, advies over huid- en haarverzorging.
Dit is heel mooi te zien in een filmpje van LGFB op YouTube.

Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan je zelfvertrouwen.
Dit is zo als je gezond bent, maar juist ook als je er door ziekte of behandeling minder goed uitziet. Want niemand wil er ziek uitzien. Stichting Look Good Feel Better steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele consulten en het verstrekken van informatie en tips & adviezen. Ook organiseren zij trainingen voor professionals uiterlijke verzorging en kunnen zij een bijdrage leveren aan bijscholingsprogramma’s voor verpleegkundigen en specialisten. Want wie er goed uitziet, voelt zich vaak ook beter!

Workshops
Onze workshops op locatie zijn interactief. Dat betekent dat je in een ontspannen sfeer, samen met de andere deelnemers, zelf aan de slag gaat met het verzorgen van je huid en make-up. Daarnaast geven haarwerkers informatie over haarwerken/pruiken, het gebruik van sjaaltjes en andere hoofdbedekking. Kortom: je kunt stap voor stap in de vingers krijgen hoe je er weer uit gaat zien als jezelf.
Met de opgedane kennis ga je vervolgens zelf aan de slag. Je krijgt een tasje met cosmeticaproducten mee naar huis.
De workshop duurt twee uur.

Door het hele land zijn er ziekenhuizen waar workshops gegeven worden, die veelal bestemd zijn voor eigen patiënten. Per ziekenhuis verschilt de manier waarop je je voor deze workshops moet aanmelden. Voor adressen kun je contact met ons opnemen op 030 – 697 15 11.

De workshop bij De Eik vandaag gaat door bij minimaal 6 deelnemers en wordt begeleid door schoonheidsspecialist Jaklien.
Wil je alsjeblieft bij 'Opmerkingen' aangeven in welk ziekenhuis je attent gemaakt bent op de mogelijkheid deel te nemen aan deze workshop?

Look Good Feel Better

Informatie
Er is plaats voor maximaal 14 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.