Tekenen en schilderen

Wanneer
Datum: 28 okt 2022
Tijd: 10:00 - 12:00
Aanmelden voor: 26 okt 2022 10:00

Waar
De Eik, centrum voor leven met en na kanker
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Parkeergarage (gratis) in de Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen.

Wie te maken heeft (gehad) met kanker, kan gedachten en gevoelens hebben die niet gemakkelijk te uiten zijn. Tekenen en schilderen helpt om daar uitdrukking aan te geven. Door er zelf iets mee te doen, ontstaat het gevoel meer grip op de ziekte te krijgen. Het is prettig te ervaren niet meer helemaal machteloos te zijn. En de touwtjes van je leven weer een beetje in eigen handen te nemen.

Er wordt gewerkt met verschillende materialen zoals verf, krijt, potlood, ecoline of combinaties hiervan. Je hoeft niet te beschikken over creatieve vaardigheden om deel te kunnen nemen. Experimenteren, fouten maken, opnieuw beginnen. Spelen met de mogelijkheden zijn de ingrediënten om uw innerlijke beelden tot uiting te brengen. Het kan je helpen bij het hervinden van je kracht, zelfvertrouwen en psychisch evenwicht.

Je kunt kennismaken met deze vorm van creatieve expressie en je krijgt naar behoefte ondersteuning en wordt begeleid door Willemien Klein Brink.

Ben je te laat je aan te melden voor vandaag? Kijk dan in onze agenda bij een volgende vrijdag om je daar aan te melden. Wil je voor het eerst deelnemen en eerst een keer een proefles meemaken? Geef dat dan s.v.p. even aan in het vakje 'opmerkingen'.

Tekenen en schilderen

Informatie
Er kunnen maximaal 12 personen meedoen in deze groep.
Eigen bijdrage per keer: 2 strippen van de strippenkaart of € 5.50 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.