Wat als je niet meer beter wordt? groep 2

Wanneer
Datum: 17 feb 2023
Tijd: 14:00 - 16:00
Aanmelden voor: 17 feb 2023 12:00

Waar
De Eik, centrum voor leven met en na kanker
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Parkeergarage (gratis) in de Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen.

'Wat als je niet meer beter wordt?' is bedoeld voor mensen die te horen hebben gekregen dat ze niet meer beter worden.
Groep 1 en groep 2 worden beide begeleid door Gerry Brock en de deelnemers komen respectievelijk elke tweede en elke derde vrijdagmiddag bij elkaar.
In onze webagenda kun je je aanmelden bij de eerstvolgende vrijdag waarop je zou willen gaan meedoen.

In de groep is aandacht voor: Verdriet en onmacht, om wat het doet met je familie en vrienden. Het verlies van je werk. Wat moet en wil ik allemaal regelen? Maar ook: Waar heb je plezier in, waar geniet je van, welke tips wil je delen?
Als je met mensen wilt praten die in dezelfde situatie zitten en behoefte hebt om op een ongedwongen manier met elkaar van gedachten te wisselen, is deze groep misschien iets voor jou. Ondanks ieders verschillende vragen en beleving in deze situatie zijn er misschien ook heel veel raakvlakken. Daarmee kun je elkaar versterken en een meerwaarde hebben voor elkaar. Je bent welkom!

Op Wereldkankerdag 4 februari 2022 tijdens 'Leven met kanker LIVE vertelde Gerrie over de groep die zij begeleidt bij De Eik. Ook Renate, een van de deelnemers aan deze groep, kwam daarin uitgebreid aan het woord:  🎬 video Leven met ongeneeslijke kanker, hoe ga je daarmee om?

Als deze groep 2 een wachtrij heeft, kijk dan in onze agenda of bij groep 1 misschien nog wel een plekje is. Mocht je in de wachtrij komen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een ontmoetingsgesprek.

Informatie
Er kunnen maximaal 8 personen meedoen in deze groep.
Eigen bijdrage per keer: 1 strip van de strippenkaart of € 3.00 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.