Wat als je niet meer beter wordt? groep 2

Wanneer
Datum: 10 dec 2021
Tijd: 14:00 - 16:00
Aanmelden voor: 10 dec 2021 12:00

Waar
De Eik
Klein Tongelreplein 8
5613 KK Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen. Om een coronaproof omgeving te waarborgen voor gasten en medewerkers van De Eik nemen we een aantal maatregelen in acht..

'Wat als je niet meer beter wordt?' is bedoeld voor mensen die te horen hebben gekregen dat ze niet meer beter worden.
Deze gespreksgroep komt eenmaal per maand bij elkaar en wordt begeleid door Gerrie Brock.

In de groep is aandacht voor: Verdriet en onmacht, om wat het doet met je familie en vrienden. Het verlies van je werk. Wat moet en wil ik allemaal regelen? Maar ook: Waar heb je plezier in, waar geniet je van, welke tips wil je delen? Als je met mensen wilt praten die in dezelfde situatie zitten en behoefte hebt om op een ongedwongen manier met elkaar van gedachten te wisselen, is deze groep misschien iets voor jou. Ondanks ieders verschillende vragen en beleving in deze situatie zijn er misschien ook heel veel raakvlakken. Daarmee kun je elkaar versterken en een meerwaarde hebben voor elkaar. Je bent welkom!

Informatie
Er kunnen maximaal 8 personen meedoen in deze groep.
Eigen bijdrage per keer: 1 strip van de strippenkaart of € 3.00 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Ik geef toestemming voor het ontvangen en opslaan van mijn gegevens volgens het Privacybeleid.
Ik geef toestemming voor het toesturen van nieuwsbrieven.