PartnerPerikelen - ontmoetingsgesprekken

Wanneer
Datum: 06 apr 2023
Tijd: 13:30 - 14:30
Aanmelden voor: 06 apr 2023 09:00

Waar
De Eik, centrum voor leven met en na kanker
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Parkeergarage (gratis) in de Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven

Jaap neemt na je aanmelding contact met je op. Dan kunnen jullie samen ook overeenkomen de ontmoeting op een andere dag te laten plaatsvinden!
Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen.

Als partner van een kankerpatiënt wil je niet in de belangstelling staan. Waarom zou je? Jíj hebt immers niets. Alle aandacht hoort uit te gaan naar je patiënt. O ja? Is dat wel zo? Als partner (m/v) heb je toch ook je onzekerheden en je zorgen over de toekomst. Je bent boos, teleurgesteld of verdrietig. En misschien ben je wel wanhopig en twijfel je over je relatie. Want ook jouw leven is door de kanker op zijn kop komen te staan.
Zelf ben ik als partner ervaringsdeskundige. Niets meer en niets minder. Dus geen medicus of psycholoog. Ik schrijf van tijd tot tijd blogs (columns) over mijn ervaringen als man van een borstkankerpatiënt, mijn vrouw Helma.
Kijk daarvoor eens op www.manopdemammapoli.nl: Wat als je vrouw borstkanker heeft? Lees ook: Blogs van Jaap

Om over die ervaringen te praten, houden we bij De Eik wekelijks partnergesprekken, dus een-op-een met een partner van een kankerpatiënt. Als er meer dan 1 aanmelding komt op donderdagmiddag voor een gesprek een-op-een, neemt Jaap contact met je op om een en ander te overleggen.
Daarnaast organiseren we maandelijks op donderdagavond een gesprek in kleine kring, met maximaal 4 partners (kunnen mannen en vrouwen zijn). De ‘partnerperikelen’ staan daarin centraal. Het gaat dus niet over kanker of over de kankerpatiënt, maar over jou en je ervaringen als partner.
Ik hoop je daar te zien. Jaap Luikenaar

Op Wereldkankerdag 4 februari 2022 vertelde Jaap tijdens 'Leven met kanker LIVE over zijn ervaringen met kanker als naaste: 🎬 video: Hoe ga je om met iemand die kanker heeft?.

Wil je je aanmelden voor partnergesprek een-op-een of voor een gesprek in kleine kring, meld je dan aan via het aanmeldformulier bij de donderdag in onze agenda waarop je wilt meedoen. Welkom partners!

PartnerPerikelen - ontmoetingsgesprekken

Informatie
Er is plaats voor maximaal 4 personen bij deze activiteit.
Eigen bijdrage per keer: 1 strip van de strippenkaart of € 3.00 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.