Door! na kanker

Let op, aanvullende informatie voor 22 sep 2021 09:30

Je kunt je gerust aanmelden ook al is in de huidige groep het maximaal aantal deelnemers bereikt. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen doen we ons uiterste best te kijken of en wanneer we met een nieuwe groep kunnen starten.

Wanneer
Datum: 22 sep 2021
Tijd: 09:30 - 12:00
Aanmelden voor: 15 sep 2021 09:30

Waar
De Eik, centrum voor leven met en na kanker
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Parkeergarage (gratis) in de Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven

Er is onverwacht een plaats vrijgekomen:
Wie zich aanmeldt vóór dinsdag 14 juni 14:00 uur kan nog aansluiten bij de groep op woensdag 15 juni.

De data voor de 6 bijeenkomsten van de nieuwe workshop zijn woensdag 8 en 15 juni, donderdag 23 juni, woensdag 29 juni, 6 en 13 juli 2022.

❗️Wil je meer weten of je aanmelden, vul dan het aanmeldformulier hieronder in. We nemen vervolgens binnenkort contact met je op.

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens bieden psychosociale zorg aan na de behandelingen van kanker. In groepsverband en individueel. Meer zelfinzicht en vertrouwen om door! te gaan na deze heftige levensperiode.

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens bieden bij De Eik groepstraining/coaching aan van zes themabijeenkomsten voor mensen die kanker hebben gehad, midden in het leven staan en (deels) klaar zijn met de behandelingen.
Als de behandelingen achter de rug zijn, is er pas tijd om stil te staan bij wat je is overkomen. En dan is daar ineens het zwarte gat en weet je niet meer hoe verder.
Tijdens de training staan we stil bij wat de deelnemers is overkomen, hoe ze ermee zijn omgegaan, waar ze nu staan en kijken we ook weer naar de toekomst.

Lieke en Nienke vertellen:
"Hiermee dragen wij bij aan een sneller en duurzaam herstel na kanker. Juist door de tijd en ruimte te nemen in deze herstelfase en met behulp van de kracht van de groep, waar een half woord genoeg is. Mensen vinden herkenning en erkenning en er is ook ruimte en tijd voor het persoonlijke herstel."

Nienke Loeffen, ervaringsdeskundige, heeft een coachpraktijk. Lieke Heerkens, kreeg op 17-jarige leeftijd voor de eerste keer kanker. Haar positiviteit heeft haar geholpen om weer door te gaan. We kijken ernaar uit met jullie te mogen gaan samenwerken!

Huberike, deelnemer aan de voorgaande workshop Door!nakanker, heeft haar verhaal voor ons opgeschreven: Ervaring van Huberike met 'Door!nakanker'.

Wil je meedoen, meld je dan aan via het inschrijfformulier bij de eerstvolgende woensdag in onze agenda. Je bent dan ook meteen voor de daarop volgende vijf bijeenkomsten als deelnemer aangemeld.

❗️Na aanmelding zullen we binnenkort contact met je opnemen. Dan wordt ook besproken wat de condities voor deelname zijn. De eenmalig te betalen bijdrage voor deelname aan dit uitgebreide programma is € 75 in totaal (niet per keer dus en ook niet gratis).

Door! na kanker

Informatie
Er kunnen maximaal 8 personen meedoen in deze groep.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.