Door! na kanker

Let op, aanvullende informatie voor 02 feb 2022 09:30

De bijeenkomst vandaag vervalt, waardoor de eerste van zes bijeenkomsten voor 'Door! na kanker' zal plaatsvinden op woensdagochtend 16 februari 2022

Wanneer
Datum: 02 feb 2022
Tijd: 09:30 - 12:00
Aanmelden voor: 26 jan 2022 09:30

Waar
De Eik
Klein Tongelreplein 8
5613 KK Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen. Om een coronaproof omgeving te waarborgen voor gasten en medewerkers van De Eik nemen we een aantal maatregelen in acht.

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens bieden psychosociale zorg aan na de behandelingen van kanker. In groepsverband en individueel. Meer zelfinzicht en vertrouwen om door! te gaan na deze heftige levensperiode.

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens bieden bij De Eik groepstraining/coaching aan van zes themabijeenkomsten voor mensen die kanker hebben gehad, midden in het leven staan en (deels) klaar zijn met de behandelingen.
Als de behandelingen achter de rug zijn, is er pas tijd om stil te staan bij wat je is overkomen. En dan is daar ineens het zwarte gat en weet je niet meer hoe verder.
Tijdens de training staan we stil bij wat de deelnemers is overkomen, hoe ze ermee zijn omgegaan, waar ze nu staan en kijken we ook weer naar de toekomst.

Lieke en Nienke vertellen:
"Hiermee dragen wij bij aan een sneller en duurzaam herstel na kanker. Juist door de tijd en ruimte te nemen in deze herstelfase en met behulp van de kracht van de groep, waar een half woord genoeg is. Mensen vinden herkenning en erkenning en er is ook ruimte en tijd voor het persoonlijke herstel."

Nienke Loeffen, ervaringsdeskundige, heeft een coachpraktijk. Lieke Heerkens, kreeg op 17-jarige leeftijd voor de eerste keer kanker. Haar positiviteit heeft haar geholpen om weer door te gaan. We kijken ernaar uit met jullie te mogen gaan samenwerken!

Huberike, deelnemer aan de voorgaande workshop Door!nakanker, heeft haar verhaal voor ons opgeschreven: Ervaring van Huberike met 'Door!nakanker'.

Woensdagochtend 16 februari 2022 is de eerste in een nieuwe serie van zes bijeenkomsten; de vervolgdata zijn:
woensdagochtend 9 en 30 maart, 13 april
dinsdagochtend (!) 26 april
en
woensdagochtend ... mei  als vervanging van de oorspronkelijk als eerste op 2 februari geplande bijeenkomst.

Wil je meedoen, meld je dan aan via het inschrijfformulier bij de eerste bijeenkomst van woensdag 16 februari. Je bent dan ook meteen voor de daarop volgende vijf bijeenkomsten als deelnemer aangemeld.

❗️Na aanmelding zal een van de begeleiders binnenkort contact met je opnemen. Dan wordt ook besproken wat de eenmalige eigen bijdrage voor de zes bijeenkomsten in totaal (niet per keer dus en ook niet gratis) zal zijn.

Door! na kanker

Informatie
Er kunnen maximaal 8 personen meedoen in deze groep.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Ik geef toestemming voor het ontvangen en opslaan van mijn gegevens volgens het Privacybeleid.
Ik geef toestemming voor het toesturen van nieuwsbrieven.