Door! na kanker

Let op, aanvullende informatie voor 01 dec 2021 09:30

Je kunt je gerust aanmelden ook al is in de huidige groep het maximaal aantal deelnemers bereikt. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen doen we ons uiterste best te kijken of en wanneer we met een nieuwe groep kunnen starten.

Wanneer
Datum: 01 dec 2021
Tijd: 09:30 - 12:00
Aanmelden voor: 24 nov 2021 09:30

Waar
De Eik
Klein Tongelreplein 8
5613 KK Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen. Om een coronaproof omgeving te waarborgen voor gasten en medewerkers van De Eik nemen we een aantal maatregelen in acht.

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens bieden psychosociale zorg aan na de behandelingen van kanker. In groepsverband en individueel. Meer zelfinzicht en vertrouwen om door! te gaan na deze heftige levensperiode.

Nienke Loeffen en Lieke Heerkens bieden bij De Eik groepstraining/coaching aan van zes themabijeenkomsten voor mensen die kanker hebben gehad, midden in het leven staan en (deels) klaar zijn met de behandelingen.
Als de behandelingen achter de rug zijn, is er pas tijd om stil te staan bij wat je is overkomen. En dan is daar ineens het zwarte gat en weet je niet meer hoe verder.
Tijdens de training staan we stil bij wat de deelnemers is overkomen, hoe ze ermee zijn omgegaan, waar ze nu staan en kijken we ook weer naar de toekomst.

Lieke en Nienke vertellen:
"Hiermee dragen wij bij aan een sneller en duurzaam herstel na kanker. Juist door de tijd en ruimte te nemen in deze herstelfase en met behulp van de kracht van de groep, waar een half woord genoeg is. Mensen vinden herkenning en erkenning en er is ook ruimte en tijd voor het persoonlijke herstel."

Nienke Loeffen, ervaringsdeskundige, heeft een coachpraktijk. Lieke Heerkens, kreeg op 17-jarige leeftijd voor de eerste keer kanker. Haar positiviteit heeft haar geholpen om weer door te gaan. We kijken ernaar uit met jullie te mogen gaan samenwerken!

Woensdagochtend 22 september 2021 is de eerste in een serie van zes tweewekelijkse bijeenkomsten; de vervolgdata zijn 6 en 20 oktober, 3 en 17 november, 1 december 2021.
Wil je meedoen, meld je dan aan via het inschrijfformulier bij de eerste bijeenkomst.

Kosten voor de zes bijeenkomsten in totaal (niet per keer dus) is €60. Graag dit betalen bij de eerste bijeenkomst via pinbetaling.

Door! na kanker

Informatie
Er kunnen maximaal 6 personen meedoen in deze groep.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.