Bondgirls

Wanneer
Datum: 17 okt 2022
Tijd: 19:30 - 21:00
Aanmelden voor: 17 okt 2022 19:00

Waar
De Eik, centrum voor leven met en na kanker
Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven
Parkeergarage (gratis) in de Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven

Fijn dat je De Eik hebt gevonden. Na aanmelding wordt door ons zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

De Bondgirls is een speciale lotgenotengroep voor jonge vrouwen die te maken hebben (gehad) met kanker. Zij ontmoeten elkaar maandelijks in de gezellige woonkamer van De Eik om in informele sfeer gemeenschappelijke onderwerpen te bespreken.

Emilie Rozendaal, professional in coaching, employability en persoonlijke ontwikkeling, ook ervaringsdeskundige, begeleidt de Bondgirls. Zij organiseert bijeenkomsten waar jonge vrouwen elkaar inspireren door ervaringen te delen en ideeën en tips uit te wisselen door middel van gesprekken of activiteiten.

De Bondgirls geven hier zelf invulling aan. Jonge vrouwen kunnen door kanker tegen problemen aanlopen die lastig met leeftijdgenoten te bespreken zijn.
Bondgirls zijn met elkaar verbonden elkaar door vechtlust, stoerheid, compassie en ziekte. Zij vormen een netwerk van steun voor elkaar. Het accent ligt op de vrouwen zelf, hun veerkracht en wat hun leven betekenis geeft. Ondanks en misschien zelfs dánkzij het feit dat ze kanker hebben (gehad).
De Bondgirls is er voor vrouwen tot circa 50 jaar. Vrouwen die hun autonomie erg belangrijk vinden, (willen) deelnemen aan het arbeidsproces en wellicht de zorg dragen over minderjarige kinderen. De onderwerpen van de bijeenkomsten worden samen bepaald en hebben betrekking op de thema’s waar jonge vrouwen tegenaan lopen.
José schrijft over haar ervaring als deelnemer aan de (online) bijeenkomsten van de Bondgirls.

De Bondgirls ontmoeten elkaar iedere derde maandagavond van de maand om 19.30 uur.

Ben je te laat voor vanavond meld je dan aan bij een volgende derde maandagavond in onze agenda.

Bondgirls

Informatie
Er kunnen maximaal 12 personen meedoen in deze groep.
Eigen bijdrage per keer: 1 strip van de strippenkaart of € 3.00 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.

Aanmelden
Deze activiteit werkt met een vaste groep deelnemers. Je kunt je opgeven via het digitale aanmeldformulier. N.B.: Na aanmelding neemt één van de begeleiders eerst contact met je op om te overleggen wanneer je daadwerkelijk voor het eerst zult gaan meedoen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.