Bakje Troost lotgenotencontact nabestaanden

Wanneer
Datum: 08 nov 2021
Tijd: 19:15 - 21:15
Aanmelden voor: 07 nov 2021 19:15

Waar
De Eik
Klein Tongelreplein 8
5613 KK Eindhoven

Wie na aanmelding bericht heeft gekregen welkom te zijn als deelnemer, kan een kwartier voor aanvang binnenlopen. Om een coronaproof omgeving te waarborgen voor gasten en medewerkers van De Eik nemen we een aantal maatregelen in acht.

Ben je partner, ouder, familielid of mantelzorger geweest van iemand die aan kanker overleden is, dan ben je van harte welkom. Je kunt praktische tips krijgen van ervaringsdeskundigen. Het is tevens een ontmoetingspunt voor lotgenoten.

Bij De Eik kun je terecht voor 'Bakje Troost', een lotgenotenbijeenkomst rond 'Rouw en Verlies',

elke eerste maandagochtend van de maand 10:15 - 12:15 uur
elke tweede maandagavond van de maand 19:15 - 21:15 uur.

Met deze lotgenotenbijeenkomst richt de Eik zich op mensen die een naaste hebben verloren aan kanker. Twee ervaren lotgenoten/rouwbegeleiders je bij de Eik ontvangen. Je kunt je verhaal kwijt, je verhaal delen met anderen en tegelijkertijd ook aan het verhaal van de ander aandacht geven.
In MudMagazine.nl 201703 is een prachtige publicatie verschenen waarin Yvonne en Jeanine vertellen over Bakje Troost en Rouwverwerking bij de Eik.
Voor nabestaanden die hun partner niet aan kanker verloren hebben, is het mogelijk meer informatie over rouwverwerking te vinden via het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV).

De koffie/thee staat klaar. Je bent van harte welkom. Aanmelden is noodzakelijk als je vandaag aanwezig wilt zijn.
Ben je te laat met aanmelden voor de bijeenkomst van vandaag? Meld je dan aan voor een bijeenkomst op een volgende eerste maandagochtend of tweede maandagavond. Kijk in onze agenda voor de volgende data.

Bakje Troost lotgenotencontact nabestaanden

Informatie
Er is plaats voor maximaal 6 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.