Wandelgesprek

Wanneer
Datum: 24 nov 2022
Tijd: 14:00 - 16:00
Aanmelden voor: 23 nov 2022 14:00

Waar
Startpunt en datum wandeling in overleg
Eindhoven

Link naar betalen voor deelname aan het Wandelgesprek

We gaan wandelen bij de Eik. De Eik is zelf natuurlijk een mooie ontmoetingsplek maar het is ook fijn om er even tussenuit te trekken. Wandelen is ontspannend en als je wandelt kun je gemakkelijker lastige onderwerpen bespreken. Je hoeft elkaar niet aan te kijken en ondertussen kun je genieten van de natuur. Je geest en lichaam krijgen een positieve boost.

Als je wandelt kun je tijdens het gesprek je richten op de pijlers van Positieve Gezondheid. We hebben aandacht voor elkaar en voor het onderwerp waarover je het wilt hebben. Bij positieve gezondheid staat centraal wat jij graag zou willen veranderen. Je komt in je kracht en wandelen kan daar een positieve bijdrage aan leveren. Word ‘fit in je hoofd’, wees jezelf, voel je omringd en voel je goed.

Ik ben bij je als we gaan wandelen. We beginnen met wandelen een-op-een. Later gaan we kijken of we met een groep(je) kunnen gaan wandelen.

Laat weten via het aanmeldformulier onderaan deze pagina of je hier interesse in hebt, dan gaan we samen wandelen.
❗️Na jouw aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wanneer we gaan wandelen en waar het startpunt van onze wandeling zal zijn.

Lodewijk Kaanders, gediplomeerd wandelcoach.

Wandelgesprek

Informatie
Er is plaats voor maximaal 1 persoon bij deze activiteit.
Eigen bijdrage per keer: 1 strip van de strippenkaart of € 3.00 (uitleg strippenkaart), te betalen met pinpas.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.