'Slow flow yoga' online sessie

Wanneer
Datum: 04 feb 2021
Tijd: 14:30 - 15:30
Aanmelden voor: 04 feb 2021 13:30

Waar
Zoom Online Eik
Zoom Center
Eindhoven

De missie van wereldkankerdag.nl
Aandacht voor de impact van kanker

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker - én voor hun naasten of nabestaanden - te onderstrepen.

Vorig jaar stonden de deuren van Inloophuis de Eik wijd open voor iedereen die aandacht had voor leven met kanker. Dit jaar organiseert De Eik een aantal webinars of online sessies, waarbij professionals en geïnteresseerden elkaar online ontmoeten.

Online sessie 'Slow flow yoga'
                genieten met yogadocente Simone

Ik wil de wereld een beetje mooier maken en daarom geef ik yoga, zegt Simone.

Yoga betekent het in evenwicht brengen of verbinden. Het verenigen, in overeenstemming en in balans brengen van de krachten van jezelf. Zodat je weer in harmonie kan zijn, ook met diagnose kanker. Via je eigen pad mag je zelf ervaren waar jouw kracht zit en waar mogelijkheden en grenzen zijn.
Doe mee met deze online yogasessie, verwen jezelf en rol je yogamatje thuis uit!

Interesse?
Na aanmelding ontvang je de dag voor dit webinar een mailtje met de laatste aanwijzingen hoe je op de dag zelf kunt gaan deelnemen.
Meld je je pas kort tevoren aan en heb je je e-mailadres correct ingevuld, zullen wij ons uiterste best doen te zorgen dat je ook de link voor deelname ontvangt.

'Slow flow yoga' online sessie

Informatie
Er is plaats voor maximaal 50 personen bij deze activiteit.
Je bent van harte welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.


Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.